NL PT GB
ES FR DE

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Groepsaanbieding

Achtdaagse groepsaanbieding
( minimaal 8 en maximaal 12 personen)

Opnieuw uw groep inspireren? Samen een creatieve uitdaging aangaan? Of ontdekken hoe het is om heerlijk buiten te beeldhouwen, schilderen of op locatie theater te kunnen maken?

Dit is mogelijk op onze Quinta da Tapada.

Wij hebben contacten met tal van ervaren workshopdocenten in de kunsten. Onder leiding van deze docenten raakt u geïnspireerd en leert u beeldhouwen, schilderen, dansen of theater maken op locatie. De workshops worden aangepast op de ervaring van de deelnemers. Ook voor gevorderden bieden onze docenten genoeg uitdaging. Voor de workshops is veel benodigd materiaal (denk aan canvas, aquarelpapier, penselen, verf, steensoorten als Albast, Speksteen en Serpentijn) aanwezig. Ook beschikt Quinta da Tapada over een openluchttheater op het terrein.

Verblijf
Tijdens het verblijf van uw groep bent u de enige gasten op het landgoed.
U verblijft in één van de thematisch ingerichte gastenkamers. Deze hebben allemaal een eigen badkamer met douche en toilet. Het zijn tweepersoonskamers die u deelt met een mededeelnemer. Het verblijf is op basis logies met ontbijt. U ontbijt in de oude sfeervolle ontbijtkeuken.

Keuze Inspiratieweek
Beeldhouwweek
Schilderweek
Theaterweek
Dansweek

Iedere dag vindt er een creatieve workshop plaats onder leiding van een professional. De workshops zijn 5 dagen per week en duren gemiddeld 3 uur. (10.00 - 13.00 uur of 16.00 - 19.00 uur) Afhankelijk van de wensen van de groep kunnen de workshoptijden worden aangepast. Naast de workshop heeft u de vrijheid om zelfstandig door te werken aan uw project of om de omgeving te gaan verkennen. Daarnaast biedt Quinta da Tapada u voldoende, om u te kunnen vermaken. (verwarmd zoutwaterzwembad, wandelroutes, tafeltennis. Etc.)


Prijs (exclusief vliegreis en vervoer) € 555,00 p.p.
7 nachten inclusief ontbijt
5 workshops onder leiding van een professional
Gebruik gereedschappen en diverse materialen

Extra mogelijkheden
Wilt u deze week meer ondernemen met uw groep of wilt u dat wij dit voor u regelen? Dan kunt u gebruik maken van onze extra’s. Voor deze extra’s brengen wij extra kosten in rekening.

Extra kosten per persoon

Vervoer van Viseu naar Quinta da Tapada
 

  € 14,00 p.p

Excursie naar het Dourogebied

Excursie naar Lapa en Molenaar

Excursie naar Casa da Insua en Wijnhuis

 

 

€ 42,50 p.p.

€ 32,50 p.p.

 € 32,50 p.p.

Lunch op ons landgoed   € 9,50
 
Mountainbikes per dagdeel   € 7,50
     
Overige extra’s bieden wij u op aanvraag aan    


 
 

 

 

 

 

Eigen docent
Wilt u slechts gebruik maken van onze accommodatie en materialen, maar heeft u een eigen docent, dan is dit ook mogelijk.
De prijs wordt hierop aangepast.