NL PT GB
ES FR DE

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Najaarsactie

In 2013 hanteren we ook weer de voor- en naseizoenactie, waarvan u tot 1april en vanaf 1 oktober gebruik kunt maken. U verblijft dan respectievelijk 5 nachten in een tweepersoonskamer en betaalt er slechts 4 .
 

 

Laatste nieuwsbrief

19 februari 2013


Nieuwsbrief nummer 20

Nieuw seizoen


De lentemaand is begonnen en dan breekt ook in Portugal het echte voorjaar weer aan. Afgelopen zondag arriveerden wij weer in Portugal, om alles weer tip top voor te bereiden op uw komst! Vandaar ook de eerste Nieuwsbrief van het komende seizoen 2013 met hierin de laatste bijzonderheden.Wij stellen het enorm op prijs wanneer u onze Nieuwsbrief doorstuurt aan vrienden en bekenden, die ook graag Puur & Prachtig Portugal willen ontdekken. Hebt u ideeën, op- of aanmerkingen op de nieuwsbrief, laat het ons gerust even weten.


Vakantiebeurs toch goed bezocht


Van 8 tot en met 13 januari was de Vakantiebeurs in Utrecht en ook dit jaar waren de bezoekersaantallen, zoals voorspeld, minder dan in 2012. Wij waren weer gast op de stand van GirassolVakanties waar we weer veel mensen te woord stonden en probeerden te overtuigen dat er meerdere redenen zijn om dit seizoen het mooie Portugal te bezoeken. Daarnaast legden wij ook veel nieuwe contacten via Tendi en VacanceSelect, die mogelijk tot een leuke samenwerking kunnen leiden. We zullen u goed blijven informeren over alles.
 

 

Vlieg nu nog voor een korte break naar Portugal


In het voorjaar is de natuur op haar best. De uitbundige bloei van de Mimosa, Camelia, Gaspeldoorn, Brem en Heide, maar natuurlijk ook de enorme groenexplosie van alle bomen die in hun blad komen is een lust voor het oog. Ook de geuren die bij het voorjaar horen zorgen voor een gelukzalig voorjaarsgevoel. De maanden maart en april zijn daarom zeker aan te raden voor natuurliefhebbers. Ook in April hebben wij aantrekkelijke voordeel aanbiedingen. Met een groepje natuurliefhebbers wandelen ? Neem dan contact met ons op zodat wij uw verblijf op maat regelen. Vlieg vanaf 1 april met Transavia vanaf Schiphol!!

 

Natuurwandelingen met Jantje Plantje


Van 14 tot 26 april is Jan aan ’t Goor onze gast. Samen met zijn vrouw Gerda bezocht hij in 2010 onze Quinta. Jan en Gerda zijn echte Portugalgangers en Jan spreekt ook al een aardig woordje Portugees. Daarnaast is Jan Bioloog en gaat samen met Ben een aantal natuurwandelingen doen. We doen dit 17,18 en 21, 22 en 24 april. De wandeltochten beginnen om 10.00 uur vanaf onze Quinta en variëren van 5 tot 15 km. Jan vertelt u iets over de bijzondere natuur en Ben weet de weg op zijn duimpje. De kosten inclusief lunch/ picknick bedragen € 20,00 per persoon per dag en gasten van onze Quinta betalen € 17,50, kinderen tot 12 jaar € 12,50.Aanmelden kan via e-mail of gewoon even bellen met 00 351 232 661 074 of 00 351 913 103 213.


Safari Lodgetenten groot succes!


Inmiddels zijn de eerste boekingen binnen voor de luxe Lodgetenten op ons terrein. Tijdens de vakantiebeurs waren de reacties hierop al heel goed. Met name de eigen badkamer en toch dat specifieke kampeergevoel spreekt heel veel mensen aan. Een buitengewone kans voor grootouders om met hun kroost op vakantie te gaan. De kinderen en kleinkinderen verblijven in de Safari Lodgetent en Opa en Oma in een van onze gastenkamers of onze suite. Nieuwsgierig hoe wij een en ander voor u kunnen regelen? Schroom niet om ons te bellen of te mailen!

HolidayCars gaat door

Autoverhuurbedrijf Holidaycars werd per 1 januari failliet verklaard. Gelukkig werd het grootste deel van het bedrijf overgenomen en gaat het onder dezelfde naam en voorwaarden door. 

Wij wijzen u ook op meerdere goede autoverhuurders. U kunt ook terecht op de sites van www.sunnycars.nl , www.budget.nl , www.hertz.nl of www.autohuurportugal.nl . Bij de laatste heeft u, net als bij HolidayCars weer een uitgebreider aanbod van meerdere verhuurders.


Kriskras door Portugal


Dat is een van de vele mogelijkheden die u kunt kiezen via GirassolVakanties. Zij hebben het zogenaamde A´ la Carte programma , waarbij u zelf uw trip helemaal kunt uitstippelen en zo verschillende delen van Portugal, waaronder natuurlijk ook onze regio kunt ontdekken. Girassol heeft een aantal vooraf samengestelde combinaties, maar hiervan kunt u probleemloos afwijken. Wanneer u kiest voor een Fly-Drive van Girassol, zult u nooit teleurgesteld zijn. Vragen? Kijk op www.girassolvakanties.nl of neem contact met ons op!


Vliegen naar Porto aantrekkelijker


Naast prijsvechter RyanAir ( www.ryanair.com) vanaf Eindhoven en Maastricht, is het vanaf 1 april 2013 ook mogelijk om vanaf Schiphol rechtstreeks naar Porto te vliegen met Transavia (www.transavia.com) Ook hiervoor geldt dat Transavia scherpe tarieven hanteert die zeker aantrekkelijk zijn. Voor meer info kunt u kijken op hun sites, maar natuurlijk ook gewoon even contact opnemen met ons.


Wij werken graag uw wensen uit


Misschien heeft u bij het lezen van de nieuwsbrief ook een idee of een wens om bij ons met een groep zelf een training of workshop te willen geven. Van koken, wandelen en fietsen tot schilderen en Fadozingen, alles is mogelijk. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw ideeën en helpen graag met de organisatie hiervan. Voor informatie kunt u ons altijd even mailen. Wij zorgen dan voor een passende aanbieding!


Laat ons u eens lekker in de watten leggen


Hopelijk heeft het lezen van deze nieuwsbrief u weer een stapje dichter bij een eerste bezoek aan onze Quinta da Tapada gebracht. Tot 1april 2013 hanteren wij de actie 5=4 oftewel vijf nachten bij ons verblijven betekent 4 nachten betalen. Daarnaast bieden wij iedereen die minimaal 5 nachten bij ons verblijft een volledig verzorgd welkomstdiner aan bij restaurant A Parreira in het dorp Lamas.
Wij staan samen met Daniela en Lúcia klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Daarom nogmaals graag tot ziens in Puur en Prachtig Portugal!

Hartelijke groeten,

Astrid en Ben van Veen
Quinta da Tapada